1490133-lcd-tv

Seisooko olohuoneesi pöydällä jokin vanha juusto, jota myös televisioksi kutsutaan? Nyt olisi aika harkita uutta vastaanotinta, sillä Panasonicin vuoden 2015 mallisto on täynnä tulta ja tappuraa! Listalta löytyy lukemattomia helmiä, mutta poimitaan sieltä muutama helmi esimerkiksi:

CR850

Tukeakseen HDR-elementtiä ja täten laadukkaampia värejä, Panasonic tuo markkinoille 4K Studio Master -prosessorin, joka reagoi ympärillä oleviin valoihin, väreihin ja varjoihin. Tuloksena on siis entistä älykkäämpi televisio.

Esimerkiksi CR850 (4K-malli) pitää Studio Master -prosessorin lisäksi mukanaan 4K Ultra HD ja 1600 BMR –elementit, joita tukee mm. kauan odotettu joustava pohja, jonka avulla itse televisio on niin sanotusti ”kurvikas”. Mallista löytyy vielä kymmenkunta mahtavaa ominaisuutta HDMI 2.0:sta Firefox OS -järjestelmään.

CX700

Panasonic CX700-malli pitää myös sisällään yllämainitun Firefox OS -pohjan sekä 4K Ultra HD -laadun. Vaihtoehtoja löytyy 40:stä tuumasta aina 65 tuumaan, vaikkakin koot vaihtelevat myyntimarkkinoiden mukaan; esimerkiksi Yhdysvalloissa 50 tuumainen televisio on monien mielipiteiden mukaan alempaa luokkaa varten, ja tosimiesten televisiot ovat vähintään 60 tuumaisia. CX700 kannattaa merkitä muistiin myös sen takia, että television pystyy integroimaan omalle älypuhelimelle tai tabletille, tarkoittaen sitä, että voit katsella television sisältöä myös näiltä laitteilta.

CX680

CX680 on Panasonicin 2015 malliston edullisin Ultra HD TV. Tästä huolimatta mallista löytyy 4K Ultra HD, 200 BMR, HDMI 2.0 sekä CX700:n tapaan monilaiteintegrointi. Mutta mikäli taloustaantuma näkyy kukkarossa, CS500-malli tarjoaa myös hyvän vaihtoehdon HD-television suhteen.

Panasonicilla vaihtoehtoja riittää, ja hyvä näin. Teknologian kulkiessa eteenpäin myös laitteiden hinnat putoavat. Sama pätee myös televisioihin, jota ei pidä välttämättä ostaa heti julkaisupäivänä. Odottamalla muutaman kuukauden hinnasta voidaan hyvinkin napsaista pois suurikin osa.