Television katsominen Apple TV:n avulla

Se, mitä Applen perustaja Steve Jobs aikoinaan kuvasi vain harrastusprojektiksi, on nyt vakiinnuttanut paikkansa yhtenä suosituimpana mediatoistimena ympäri maailman. Apple TV:n avulla katsot suoratoistona elokuvia ja TV-ohjelmia suoraan televisiostasi. Apple TV:n toiminnoilla saat koottua kaiken suosikkiviihteesi yhteen paikkaan ja niistä nauttiminen onnistuu vain yhdellä napin painalluksella. Elokuvien ja TV-ohjelmien lisäksi voit suoratoistaa musiikkia, pelata pelejä ja ladata sovelluksia suoraan AppStoresta. Kaiken tämän lisäksi kyseinen mediasoitin tarjoaa mahdollisuuden katsoa livelähetyksiä joko antenni- tai kaapeliverkossa ja heijastaa laitteesi sisällön televisioon langattomasti. Kiitos Apple TV:n isompikin porukka voi siis katsoa yhtä aikaa isolta näytöltä reissuilta napattuja lomakuvia tai laittaa vuorotellen kunkin lempivideon pyörimään.

Apple TV:n käyttö

Apple TV:n käyttö on hyvinkin yksinkertaista. Tarvitset vain Apple TV -mediasoittimen ja teräväpiirto- tai 4K-television, jossa on HDMI sekä HDMI-kaapeli. Kun mediasoitin on liitetty televisioosi ja Internet-yhteys on määritetty, laite on valmis käyttöön. Lataa suosikkisovelluksesi ja paina playta! Apple TV:n käyttö sellaisenaan takaa huikean elämyksen, mutta saadaksesi kaiken hyödyn irti mediasoittimestasi voit hyödyntää siihen tarjolla olevia lukuisia lisälaitteita. Verkossa on monia tuotteita tätä varten: langattomat kuulokkeet takaavat aisteja mullistavan äänenlaadun, langattomalla ohjaimella rökität vihollisesi peleissä mistä päin huonetta tahansa ja tyylikkäällä kiinnitystelineellä varmistat, että kaukosäädin on aina omalla paikallaan siellä missä pitääkin. UltraHD 4K/8K HDMI -kaapeli tekee katselukokemusta täydellisen.

Apple TV:n sisältö

Apple TV tarjoaa viihtymiseen loputtomalta tuntuvan määrän vaihtoehtoja. Halusitpa sitten katso elokuvia Netflixistä, sarjaa HBO:lta, kuunnella musiikkia Spotifysta, selata videoita YouTubesta tai pelata lempipeliäsi, onnistuu se kätevästi Apple TV:llä, jossa kaikki nämä sovellukset on kerätty samaan näkymään. Applella on myös oma tilausvideopalvelu AppleTv+, joka toimii ainoastaan Apple TV:n kautta. AppleTv+ tuo ruudullesi Applen omat laadukkaat alkuperäistuotannot, joita et näe mistään muualta. Navigointi onnistuu kätevästi laitteen mukana tulevan kaukosäätimen avulla. Löytääksesi oman suosikkiohjelmasi sinun ei tarvitse käydä kaikkia sovelluksia läpi, vaan voit käyttää tähän mediasoittimesta löytyvää kätevää hakutoimintoa. Myös oman laitteesi sisällön heijastaminen televisioruudulle onnistuu todella kätevästi langattomia reittejä pitkin.

Kategoriat

Kalusto