Tekniikka on osa modernia asumista

Miltä sinusta tuntuisi asua keinoälyn avustamassa kodissa? Tekniikka on jo nykyään tavanomainen osa koteja sekä asumista, ja yhä uusia sovelluksia tulee juuri sinunkin tarpeisiisi. Sinun tulee vain tutustua niiden antamiin mahdollisuuksiin, ja siihen, miten ne helpottavat juuri sinun arkeasi.

Illalla sinä ja perheesi voitte nukahtaa levollisemmin, kun yövalon valkoinen kohina saattelee teidät lempeään uneen. Ruoanlaitosta tulee sinulle vaivatonta etähallittavalla paistolämpömittarilla, jota käytät helposti puhelinyhteydellä. Bluetooth-seuranta auttaa sinua löytämään kadonneen lompakkosi tai puhelimesi. Kun et ole kotona, automaattinen valvonta huolehtii pihapiirissäsi tapahtuvista liikkeistä tunnistimin ja kameroin. Langaton ovikello puolestaan näyttää sinulle tarkasti oven takana odottavan henkilön.

Robottipölynimuri huolehtii puhtaudesta ilman, että konttaat lattioilla tai kyyristelet kivuliaasti selkääsi. Entä sitten kodin tärkeät viherkasvit? Tekniikka tarjoaa useita ratkaisuja sekä kasteluun että valaistukseen myös poissaollessasi ja myös oman keittiöpuutarhan ylläpitoon ja hyödyntämiseen omassa kodissasi. Saat taatusti puhtaan ja tuoreen salaatin ympäri vuoden. Autotallin ovet voit valjastaa käyttöön langattomasti ja ovien sulkeminen sekä avaaminen käy ilman, että astut kurjaan säähän.

Jos vielä epäilet, niin voit kokeilla aluksi jollain yksinkertaisella sekä edullisella laitteella. Et ehkä haluakaan palata enää vanhaan, ja kodin varustetasoa on helppo nostaa vähitellen vaiheittain. Anna meidän tuoda tekniikka kotiisi helposti. Erityinen tuoteryhmämme auttaa sinua tässä. Älykkäät kodit – tilata netistä suoraan meiltä.

Kategoriat

Kalusto